Bicskei sajtos tészta




A tegnap esti Thai csirkés kajából maradt mára egy tányérnyi főtt tészta, s azt felhasználva elkészült a Saci-Gabi féle ideális sajtos tészta ebéd :)

Hozzávalók:

  • Maradék főtt tészta (kb 20-25 dkg)
  • 15 dkg friss gomba, felszeletelve
  • Fél doboz csemege kukorica
  • Napraforgó olaj
  • Bors
  • Petrezselyem zöldje
  • (Majonéz)
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat és rádobjuk a gombát, amit addig párolunk, amíg el nem fő a leve. Akkor hozzáadjuk a tésztát. a kukoricát, valamint a sajtot. Addig kevergetjük, amíg a sajt teljesen szét nem olvad, akkor hozzáadjuk még a petrezselyemzöldet és jól megborsozzuk. Sót nem kellett tenni bele, mert a sajt elég sósnak bizonyult, de mindenképpen ellenőrizzük.
Gabesz és Saci szerint kell a tetejére egy kevés majonéz, mert az csak "hozzáad" az ízhez :) Igen, elég sok majonéz fogy nálunk 😀😀😀

Megjegyzések