Coleslaw


 


Hozzávalók:

- 1/2 fej káposzta, lereszelve
- 2 sárgarépa, lereszelve
- 1 vöröshagyma, nagyon apróra kockázva
- só
- bors
- 1.5 dl tejföl
- kb 1.5-2 dl cukormentes majonéz
- 2 evőkanál mustár
- 1 evőkanál méz
- 1/2 citrom kifacsart leve

A káposztát, sárgarépát és a hagymát összekeverjük, alaposan megsózzuk és egy órát állni hagyjuk.
Ezután levét kinyomkodjuk és csak ezután adjuk hozzá a többi hozzávalót. Én a majonézt, tejfölt fokozatosan adagolom, nem mindenki szereti krémesen, van aki szárazabban szereti a káposztát.
Ellenőrizzük az ízeket és legalább két órára tegyük hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek.

A saját adagomba nem teszek tejfölt, anélkül us nagyon finom!

Megjegyzések