Gránátalmás mangósaláta


 


Hozzávalók:
- 1 fej vörös- vagy lilahagyma, nagyon apróra kockázva
- 2 gránátalma, kimagozva
- 1 puha mangó, felkockázva
- 1 konzerv vörösbab, levétől alaposan lecsepegtetve
- 1 kápia paprika, apróra kockázva
- só
- bors
- bazsalikom
- 1 evőkanál rizsecet
- 1 evőkanál szezámolaj
- fél lime frissen facsart leve
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 nagy marék rukkola

A rukkolán kívül keverjük össze az összes hozzávalót, majd tegyük kb két órára hűtőbe, hogy az ízek igazán összeérjenek. A rukkolát csak közvetlenül tálalàskor tegyük bele, mert gyorsan fonnyad.
Isteni! Magában is nagyon finom, de a rántott húshoz is nagyon passzolt 👍😋❤

Megjegyzések