Gluténmentes tésztasaláta


 


Hozzávalók:
- 25 dkg főtt gluténmentes tészta
- fél nyers uborka, megtisztítva és apróra kockázva
- 8 db csemegeuborka, felkockázva
- 2 piros paprika, apróra felkockázva
- 2 db lilahagyma, apróra kockázva
- 1 db sárgarépa, lereszelve
- 2 marék felkockázott sajt
- petrezselyemzöld
- 1 púpos evőkanál tejföl
- 1 evőkanál eritrit
- cukormentes majonéz
- 1 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál dijoni mustár
- só
- bors

A főtt tésztát hűtsük le szűrés után.
Amíg hűl, keverjük össze az összes hozzávalót.
Amint lehűl a tészta, keverjük össze a majonézes zöldségegyveleggel. Ellenőrizzük, kell e extra majonéz vagy só, bors még hozzá. Ismét tegyük hűtőbe, minimum egy órára, h összeérjenek az ízek.

Megjegyzések