Gluténmentes mézeskalács

 



Hozzávalók:
- 250 gr Schär gluténmentes kenyérliszt
- 1 csapott kiskanál sütőpor
- 60 gr eritrit
- 1 kiskanál mézeskalács fűszerkeverék
- 2 gr fahéj
- csipet só
- 50 gr margarin
- 1 tojás
- 60 gr méz
- 30 ml rizstej

A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
A hozzávalókat összeöntjük és elkezdjük dagasztani. Sokáig kell dagasztani, eleinte az az érzés, h igényelne még a tészta folyadékot, de nem. A kéz melegétől átmelegszik a margarin és egyszercsak (nem kevés idő után) összeáll a tészta.
Nyújtsuk ki véonyra zsírpapíron, szaggassuk ki és helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire.
8 percig süssük. Kivéve még nagyon puha, hagyni kell a tepsiben teljesen kihűlni.
Azonnal elfogyott... Legközelebb duplázom az adagot 😁

Megjegyzések